Lost password? | Help

[ advanced search ]

Operával hibásan megjelenő oldalak

Forums » Magyar Opera » Hungarian Forums » Operával kapcsolatos kérdések, válaszok

Go to last post

Wednesday, 1. December 2004, 15:01:56

kgyt

Opera fan

United Kingdom

Operával hibásan megjelenő oldalak

Itt gyűjthetünk oldalakat, amelyek Operában szétesnek, vagy másképpen hibásak.
Esetleg elemezhetjük, hogy mi az oka a hibának.

Sunday, 2. September 2007, 14:26:18

Egyébként az időkép minialkalmazásommal is megtudhatod, hogy mikor fog esni az eső: Ha látod a légnyomás térképet és az esőtérképet , akkor megtudod saccolni, hogy kb mikor lesz nálad zuhé: http://widgets.opera.com/widget/7207
Egyébként zsír, hogy ilyen oldal is van.

Tuesday, 4. September 2007, 19:38:55

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

A 9.5-ben rendbejött a STOP.HU-n az Archívum rész, ahol az első szó mindig jobb szélre tolódott. :up:

Tuesday, 4. September 2007, 23:59:35

CsendesMark

Opera user :)

Hungary

Továbbá a Sabayonlinux.org főoldala is immár helyesen jelenik meg windowsos Operával :smile:
...nézegettem további linkeket a topicból, és sok megjavult :wink:

DE!

Originally posted by CsendesMark:

Opera 7.54-el (gondolom a régebbiekkel is) hibásan jeleik meg
Nvidia

ez az oldal továbbra sem jó!

ezt a topic első oldaláról idéztem be, (lassan 3 éves post, és a probléma tuti nem fiatalabb :D ) a cég egy nemzetközi nagyvállalat, és ennyire le****ja az oldalát

lécci küldjétek a laphiba jelentést az operásoknak, mert ez így elég gáz!

Wednesday, 5. September 2007, 22:08:14

karaj

Opera fan

Hungary

CsendesMark, az Nvidia oldalnál már régebben is írtuk, hogy IE azonosítással tökéletesen működik...

Thursday, 6. September 2007, 20:10:51

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

És most már a del.icio.us-ban lehet a full-screen nélkül is editálni! :up:

Saturday, 8. September 2007, 19:47:25

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Ám sajnos az iwiw.hu üzenetei az M2-ben kiakasztják az Operát. Másnál is így van? :frown:

Saturday, 8. September 2007, 20:19:24

CsendesMark

Hungary

Én nem néztem, de szerintem tök fölös engedélyezni az IWIWnek hogy levelet küldjön, benézel hetente egyszer, és kész :smile: :D

Saturday, 8. September 2007, 20:27:30

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Én nem néztem, de szerintem tök fölös engedélyezni az IWIWnek hogy levelet küldjön, benézel hetente egyszer, és kész :smile: :D

Csak én nem nézek be hetente, hanem csak akkor, ha üzenetet kapok.:whistle: :smile:

Wednesday, 12. September 2007, 19:40:10

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Érdekes problémára leltem a T-Home oldalán. Maga az oldal tartalmilag nagyon hasznos, mert a TV-műsorok prezentálása látványos és információdús.

Ám probléma, hogy a TV-adók logói nem jönnek fel. De szépen jönnek a műsorok buborék-leírásai. A logók problémáját úgy tűnik megoldja a fixoperacloak.js Javascript. Ám ekkor meg a buborékok tűnnek el. Tipikus csiki-csuki. :frown:

Thursday, 13. September 2007, 13:35:25

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Originally posted by vinczej:

Ám sajnos az iwiw.hu üzenetei az M2-ben kiakasztják az Operát. Másnál is így van? :frown:

Úgy néz ki, a probléma csak az egyik (internetezésre gyakrabban használt) gépemen jelentkezik, tehát nem biztos, hogy Kestrel hiba. Majd letesztelem otthon 9.23-on is. :o: (Persze kérdés, miért csak az IWIW-nél?)

Monday, 24. September 2007, 07:44:12

buboreak

Hungary

Nekem a Freemail nem megy vele normálisan.

Tuesday, 25. September 2007, 21:09:39

CsendesMark

Hungary

nekem sosem volt vele bajom...
lehet mert sosem nézem? :D P:
(amúgy most néztem a főoldal jó)

Wednesday, 26. September 2007, 06:32:11

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Originally posted by buboreak:

Nekem a Freemail nem megy vele normálisan.

Üdvözlünk a Fórumon! :cheers:

Tényleg hibás a Freemail a 9.50-esekben. A 9.23-ban még jó. Ha belépek az Érkezett, az Elküldött vagy Kuka részekbe, akkor "Rendszerhiba" kiírás jön, és nem jelennek meg a levelek.

Amúgy észrevettem, hogy valamiért a 9.50-es verzió nagyon érzékeny arra, melyik gépen fut. Otthon és munkahelyen is XP-m van, de mindkettőben más-más rész működik hibásan.

Wednesday, 24. October 2007, 20:50:52

CsendesMark

Hungary

http://www.uniforminsignia.net/
nem lehet keresni, nálatok mi a helyzet?

Friday, 23. November 2007, 10:33:22

Nega

Hungary

http://www.uniforminsignia.net/
nem lehet keresni, nálatok mi a helyzet?

Nálam műxik.

Saturday, 1. December 2007, 08:04:02

hippikojot

A http://linduc.hu honlapot képtelen megjeleníteni az Operám (9.23), nemhogy tartalmilag hibás, még csak el sem kezdi, grafikus felület helyett szöveges karakterek jelennek meg. Van valakinek tippje miért lehet? Más böngészőkkel semmi probléma az oldallal.

Sunday, 2. December 2007, 13:00:09

Nega

Hungary

Nálam is ugyanez a helyzet.
Ha jól látom Joomla CMS rendszer, de még nem tudom, hogy mi okozza ezt. :frown:

Monday, 3. December 2007, 12:51:27

hippikojot

Hát a probléma megoldódott oly módon, hogy a Böngésző azonosítása opcióban elváltottam a "Azonosítás mint Opera"-t másra. Bármelyik más lehetőségen van (azonosítás explorerként, firefoxként, rejtés), a honlap hibátlanul megjelenik. Fogalmam sincs miért van ez, de legalább működik..

Thursday, 6. December 2007, 13:03:31

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Igaz. Elég a sima Azonosítás váltás is, még csak rejteni sem kell. :smile:

Tuesday, 18. December 2007, 05:37:29

Yani70

Sziasztok!

Nálam az iwiw vacakol még mindig (minden más böngészőn jól megy). Sőt a CIB bank-nál nem indul a java-s alkalmazás. "Az ön böngészője nem támogatja a java kisalkalmazás futtatását". Mielőtt kérdeznétek természetesen fel van telepítve a java. Explorer alatt szépen megy. Azonkívül még mindig vacak az ékezetes magánhangzókat tartalmazó állományok letöltése. Mindenféle krix-kraxal menti el, ha át nem írom. (De mondjuk azért használnék operát, hogy kényelmesebb legyen a böngészés és nem azért, hogy pluszban gépeljek.) Tudtok valami bztatót ezekre mondani?

Üdv, Yani

Tuesday, 18. December 2007, 22:55:05

CsendesMark

Hungary

Az ékezetes cuccok letöltése szintén rossz, de IE helyett inkább használj FF-et a CIBnél (mert azért az mégis csak biztonságosabb!)

az iwiw nemtudom miért rossz nálad, nálam minden OK (kivéve hogy k**va lassú az iwiw :D :D :D )

Tuesday, 25. December 2007, 09:33:22

chrisvig

Hungary

Sziasztok!

Az iwiw nálam is problémás!

A keresésnél ezt dobja:

Remélem lesz rá egyszer megoldás, mert szeretem az operát és nem akarok átálni másra!

Tuesday, 25. December 2007, 10:41:45

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Üdvözlünk a Fórumon! :cheers:

Nem hiszem, hogy Opera hiba lenne az iwiw-nél, inkább valami beállítás. Nekem semmi problémám az IWIW-vel. Sem a 9.23-on (BJustB miatt tartom még meg), sem a b9716-tal. :eyes:

(Keresés is teljesen korrekt)

Tuesday, 25. December 2007, 17:21:26

chrisvig

Hungary

Akkor milyen beállítási gond lehet?
Tipp?

Egyébként én nem az opera hibájának látom hanem az iwiw-nek, de ha csak valami beállítási dolog lenne annak őrülnék a legjobban!
Bár mondjuk olyan sokat nem vagyok az iwiw-en csak idegesítő!

Tuesday, 25. December 2007, 19:19:35

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Nekem mindig van egy "szűzen" telepített Operám (...\OperaTry\...) az éles (...\Opera\...) mellett, hogy ki tudjam szűrni, hogy hiba esetén nem a tuningolt Operám a hibás-e?

Erre tipikus példa pont az IWIW, és pont tőlem. Mivel már bosszantott az, hogy csak az otthoni gépemen, és csak a 9.50-esekre okoz hibát, ezért megnéztem a szűz (OperaTry) weekly (heti frissítés) példányomon. Ott rendben volt. Ekkor (ZIP-es archiválás után) töröltem az Opera könyvtáramat, telepítettem egy szűz weekly-t bele, majd újra feltuningoltam. S most semmi kiugrásom nincsen! :up:

Saturday, 26. January 2008, 10:02:37

joshuatree2008

Régóta Operát használok, eddig semmi gondom nem volt vele, tegnaptól viszont - látszólag ok nélkül, mivel semmit nem állítottam el - nem tudok bejelentkezni az http://ncore.hu/-ra, a http://www.majomparade.com/?q=torrent/browse-ra és a dimeadozenre sem???
Viszont ugyanarról a gépről Firefoxxal ez simán működik? Mi lehet a gond?
Kösz! (WS az op. rendszer, az Operát újraraktam, de semmi...)

Monday, 4. February 2008, 12:30:14

Debilon

Hungary

hello!

nekem az ncore oldal ha meg van nyitva, akkor belassul a böngészés, akadozik, nem megy rendesen..

valamint a 9.50 beta build9770-el az extra-s oldalak nem jönnek be, nem működnek

Friday, 29. February 2008, 16:42:42

Altrix

Hungary

csontra fagy az opera!
http://depo.hu/?pn=products&m_id=&c_main=68&c_parentid=98&c_id=135&start=all&o=
FFel simán megy!

Nálam is gondok vannak a depo.hu oldallal, immár több verzión keresztül kifagy az Opera.

Friday, 29. February 2008, 18:36:59

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Originally posted by Altrix:

Nálam is gondok vannak a depo.hu oldallal, immár több verzión keresztül kifagy az Opera.

Konkrétan melyik oldalán jelentkezik a lefagyás? Próbálgattam kb. 10 percig össze-vissza, de semmi gondom nem volt vele.

Friday, 29. February 2008, 20:00:35 (edited)

Altrix

Hungary

Egész konkrétan pl. játékvezérlőt keresve ezen az oldalon is
De ha jól emlékszem router kereséskor is volt már ilyen gondom. Jelenleg 9.26-os Operám van, de régebbi verzióknál is jelentkezett.
Elkezdi az oldalt betölteni, aztán menetközben leáll, és a program nem válaszol hibaüzivel elszáll.

Friday, 29. February 2008, 20:22:31

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Egész konkrétan pl. játékvezérlőt keresve ezen az oldalon is ... Jelenleg 9.26-os Operám van, de régebbi verzióknál is jelentkezett.
Elkezdi az oldalt betölteni, aztán menetközben leáll, és a program nem válaszol hibaüzivel elszáll.

Jogos...a 9.26-osra. A jelenlegi build9815 (de szerintem a Kestrel korábbi verziói is) már teljesen korrektül működik (tapasztalatom szerint)

Wednesday, 14. May 2008, 19:20:07

girgily

Hungary

A saját képtáramban itt pl:
http://my.opera.com/girgily/albums/show.dml?id=499925

eltüntek alul az oldalváltáshoz szükséges oldal ikonok.
kérem vissza!

Saturday, 14. June 2008, 12:46:56

Uezbeck

Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Az a problémám, hogy tegnap frissítettem az Operámat a 9.50esre, s csinál nekem egy olyan galibát, hogyha a MySpace.com-on egy zenésztől zenét szeretnék hallgatni akkor, a következő szöveget írja a lejátszó alkalmazása helyén: " Error Loading XML Document". Az előző verziónál ilyet sosem csinált a böngészőm, most meg az összes együttesnél csinálja. (megnéztem Firefox-szal, hogy nem e a MySpace szarakszik, de avval tökéletesen működik)
Előre is kösz a válaszokat!

Saturday, 14. June 2008, 20:05:57

CsendesMark

Hungary

TechPowerUp

Régóta látogatom, nagyon jó kis oldal, de a 9.5ös verzó használata óta van egy kis gondom:
Klikk ide :smile:
nálatok is látszik?
ha igen, plz ti is jelezzétek nekik
(bár lehet az opera böngésző a hibás, nemtudom...)
thx!

Saturday, 14. June 2008, 20:27:57

CsendesMark

Hungary

ok, ne szóljatok neki, írtam neki és válaszolt

tudják hogy hibás az oldal, majd ki lesz javítva :smile:

Thursday, 19. June 2008, 19:46:22

Altrix

Hungary

Akkor gyorsan megoldották, mert nálam már rendesen megjelenik :D

Saturday, 21. June 2008, 12:40:25

Nega

Hungary

A 9.5-ös Operával nem megy rendesen az Ikariam. :frown:
Érdekes, hogy egyes részek rendben működnek, másoknál pedig a képek és linkek fele nem töltődik le.

Monday, 28. July 2008, 13:48:04

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Nálam lefagy ez az oldal (Allianz biztosítás-kalkulátor)Oprea 9.27-ben még jó volt, illetve FF és IE is hozza. Maszkolás nem segített. :frown:

(Erről az oldalról próbáltam hívni "Online díjszámítás, szerződéskötés" a baloldali Gépjármű oszlopban)

Thursday, 4. September 2008, 13:40:35

CsendesMark

Hungary

Originally posted by vinczej:

Nálam lefagy ez az oldal (Allianz biztosítás-kalkulátor)Oprea 9.27-ben még jó volt, illetve FF és IE is hozza. Maszkolás nem segített. :frown:

(Erről az oldalról próbáltam hívni "Online díjszámítás, szerződéskötés" a baloldali Gépjármű oszlopban)

nálam is rossz az oldal opera v9.52-vel :frown:

Friday, 26. September 2008, 17:54:54

vlevi

http://www.mediatar.ma.hu/tart/mediatar/4306

Nektek is úgy jelenik meg, hogy az éppen kiválasztott képből csak egy része látszik?

Mert nálam ilyen :

http://files.myopera.com/vlevi/albums/600934/Untitled%201.jpg

Opera 9.52, WinXP SP3

Friday, 26. September 2008, 17:58:04

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Állítsd át a Fit To Width opciót. Akkor helyrejön.

Sunday, 12. October 2008, 10:28:24

szokolof

Nekem a YouTube videók 2 másodpercenként leállnak, és nem is indulnak el, csak ha a csúszkát arrébb húzom. Akkor megy megint néhány másodpercet, mejd megáll. Opera 9.6, de ezt a korábbi verziók is csinálták. Vista buseness Core duo 2Ghz, 2 GByte RAM.

Sunday, 12. October 2008, 10:40:37

CsendesMark

Hungary

Originally posted by szokolof:

Nekem a YouTube videók 2 másodpercenként leállnak, és nem is indulnak el, csak ha a csúszkát arrébb húzom. Akkor megy megint néhány másodpercet, mejd megáll. Opera 9.6, de ezt a korábbi verziók is csinálták. Vista buseness Core duo 2Ghz, 2 GByte RAM.

Nálam is szokta, ha sok emended flashvideó van egy oldalra beágyazva, ami stream alapú.
Nemtudom mi oldhatja meg a problémát, de azt vettem észre hogyha ez előjön az operában, akkor más böngészök abban az időben ugyanúgy hibásak vagyis ---> szerintem valami flashplayer hibáról lehet szó

Friday, 24. October 2008, 07:49:15

simicoo

Hungary

www.utvonalterv.hu nálam nem működik rendesen. Már a címkereséskor sem jelennek meg abeviteli mezők alatt a segítő szövegek (milyen formátumban kell beírni a címet) és az OK gombra kattintva nem történik semmi, nem indítja el az útvonaltervezést. Firefox alatt minden csont nélkül megy. Opera 9.61.

Monday, 27. October 2008, 20:28:46

cholard

Hali mindenkinek!
Sajnálatos problemem van. Minden teljesen bejön az Operában, nem akarnám lecserélni, annyira klappol benne minden (jójó, biztosan mindenki így van vele, különben nem itt olvasgatna) de tényleg. Pár fotós oldalt nem jelenít meg telejsen jól, de most nem is ez az érdekes számomra, hanem találtam egy oldalt: http://sdt.sulinet.hu, azon belül maematika és azonnal java script hiba üzenet fogad (mindamellett persze nem jeleníti meg a tartalmat, nem beszélve a matematikaiakról) míg más böngészövel nincs gond :frown:
//Hibaüzenet:
<sdt.sulinet.hu>

tooltip: [Error:
name: TypeError
message: Statement on line 47: Cannot convert undefined or null to Object
Backtrace:
Line 47 of linked script http://sdt.sulinet.hu/wpresources/lcms/common/common.js: In function SendMessage
if(iframes.contentWindow.SendMessage)
Line 2 of inline#14 script in http://sdt.sulinet.hu/Player/content_internal.aspx?cid=3196ae5b-321d-4324-a743-b9bac50682da
SendMessage("CISelectedElementChanged", 'g=5c731f96-953b-4f40-9a38-bdcd3d7358ec&v=1&b=5&t=tema')

]//

Van valakinek ötlete? Raktam fel java runtime-ot, még az oldal által javasolt matekfordító progit is, és persze a legüjabb Opera fut. A szkriptek futtatása és minden java engedélyezve van.
Örülnék, ha tudna valaki segíteni!

Friday, 5. December 2008, 10:02:44

CsendesMark

Hungary

http://pengulino.dunacomp/cgi-bin/index.cgi?mode=main&view=print

elvileg szabványos oldal, de ha nyomtatok, egy oldal helyett mindig 2 oldalon hozza ki az eredményt + befeketedik az egész weblap
Firefox / Chrome / Suxxplorer

Opera 10 szintén bukta

Friday, 12. December 2008, 20:02:03

Altrix

Hungary

Jelenleg ez az oldal sem megy operával: http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog
9.62-t használok, de a korábbi portable verzióval sem jelennek meg a tv műsorok, a linkre kattintva, újratöltődik az oldal.

Friday, 12. December 2008, 20:43:01

CsendesMark

Hungary

nálam simán megy

Friday, 12. December 2008, 21:05:25

Altrix

Hungary

Mi lehet a probléma, nálam a hirdetésnél a linkre kattintva semmi sem történik, nem adja be a kívánt oldalt...

Saturday, 13. December 2008, 10:06:22

vinczej

Az Internet zenéje

Hungary

Mi lehet a probléma, nálam a hirdetésnél a linkre kattintva semmi sem történik, nem adja be a kívánt oldalt...

A "tuningolt" Opera változatomban nekem is csak egy ../click.prm végű üres oldal jön be. De a "szűz" tesztpéldányban simán bejön a nyeremenyzona.hu. Valamelyik UserJS, vagy valamilyen tartalomletiltási beállítás blokkolhatja.

Forums » Magyar Opera » Hungarian Forums » Operával kapcsolatos kérdések, válaszok