Magyar fórum

Ismerd meg a leggyorsabb böngészőt a Földön!

Magyar Opera (beszélgetés)

Forums » Hungarian Forums » Flame

You need to be logged in to post in the forums. If you do not have an account, please sign up first.

Go to last post

30. January 2006, 08:59:15

kgyt

Opera fan

Magyar Opera (beszélgetés)

Originally posted by karaj:

Ami a gyereket illeti: még novemberben született, kislány, nagyon aranyos, szépen fejlődik és szerencsére nem sírós smile Ráadásul mindig átalussza az éjszakát... smile

Isten áldja a kislányodat! Remélem még lesz vele elég gondod, mert túl szép és okos, a fiúkat meg alig lehet elhessegetni...

Sokkal több problémám volt a papírok rendezésével, ez eltartott kb. három hónapig, amíg mindent beszereztem, és rengeteg pénzbe és időbe került. Erről órákat lehetne mesélni. Soha ne vállaljatok gyereket Magyarországon, ha legalább az egyik szülő nem magyar állampolgár sad down

Feleségem most kapta meg az állampolgárságot. smile
Nálatok egyik szülő sem magyar állampolgár? (Nálunk már mindketten – bár én annak is születtem.)
Prayer is the internet of the soul, reaching around the world.
Mac OS X, Opera 12.14 – kgyt.hu

30. January 2006, 15:36:21

karaj

Opera fan

Nem, idén kell megkapjuk valamikor. De gondolom csak választás után veszik elő whistle

31. January 2006, 19:30:19

kgyt

Opera fan

Nem, idén kell megkapjuk valamikor. De gondolom csak választás után veszik elő whistle

Elvileg sokan kapják meg előtte. (Kampány? smile )
Ezt ne itt tárgyaljuk meg. Szvsz.
Prayer is the internet of the soul, reaching around the world.
Mac OS X, Opera 12.14 – kgyt.hu

1. February 2006, 08:56:30

karaj

Opera fan

Szerencsére az állampolgárság nem a mindenkori kormány hatásköre, hanem a köztársasági elnöké. Így aztán remélhetőleg nincs hatással rá a politikai csatározás. De ezt tényleg ne itt beszéljük meg smile

Forums » Hungarian Forums » Flame

Moderated by: kgyt karaj cousin333