This topic has been closed. No new entries allowed.
Reason: Dyskusja nie na temat w wątku dotyczącym nieaktualnej wersji Opery.
You need to be logged in to post in the forums. If you do not have an account, please sign up first.
Opera 11.61 Beta build 1236 z 13 stycznia 2012
http://www.my.opera.com/desktopteam/blog/2012/01/13/jasonDziś piątek 13-go, tak więc aby nie kusić losu można potestowac bezpiecznie w domu nową wersję Opery udostepnioną właśnie dziś!Oczywiscie ktoś moze stwierdzić że nieszczęśliwe wypadki zdarzają się w domu...Myślę że zostawię podjęcie tej decyzji wam.
Bezpiecznego testowania!
Windows XP SP3
Intel Core i5 750 2,66GHz
ASUS GeForce GTX 470 1280MB DDR5
Ram 4GB
ASUS Eee Pad Transformer TF101 32GB + Dock
Będę pisał małymi literami i nie posłużę się więcej Operą 12 next.
Uważam że pani sugestie są nie na miejscu.
Takie jak pisanie z wciniętym CapsLock nie jest zakazane.przez pisanie duzymi literami chcę przedstawić reszcie co mam na mysli.
Jestem projektantem wnętrz i aby cos wyrazić należy niekiedy zwrócić na siebie uwagę.
Oczywicie nie przyjmnie pani sobie tego do wiadomoci.Bo kto będzie panią tutaj obrażał.
Jak poczułem się obrażony nie żądam przeprosin.
Ale dobrze by było jesli pani zna tylko takie wyjascie z sytuacji jak smianie sie i cytaty to gratuluje .
Niech pani bywa na forum i pisze wciąż że mam sobie pobrać bardziej stabilną przeglądarkę.
Moja córka (bez obrazy ma 8 lat )powiadziała mi to samo zainstaluj inną przeglądarkę.
Naprawdę macie ludzie pojęcie
Dotyczy się to też kilku innych osób np.saskathewan itd.
I jeszcze jedno jeden błąd ortograficzy to nie przestępstwo!!
Originally posted by kici71:
Moja córka (bez obrazy ma 8 lat )powiadziała mi to samo zainstaluj inną przeglądarkę.
Ma rację.
Nasi przodkowie walczyli o to byśmy mogli mówić w języku ojczystym - uszanuj to!
A włączenie i używanie słownika w przeglądarce nie stanowi problemu nawet dla średnio rozgarniętego użytkownika. Więc chyba Tobie wziętemu projektantowi też nie powinno to stwarzać problemu?! A jak coś to poproś córkę - ona będzie wiedziała.
A co innego jest pomóc tak a żeby działał program i przeglądarka odpowiednio.
I ruszok i izaak odpisujcie na temat ,a ojczysty jezyk każdy zna.
Forum jest od pisania o problemach i to różnych.
Jak boli Was ortografia to nie jest to forum.
Od kiedy w regulaminie jest napisane typowa i odpowiednia ortografia.
17. February 2012, 09:47:46 (edited)
Witam!Witam panią!! Medium!!
Ale na forum to zbędna formułka
Zbędne też na forum tytułowanie per pani.Originally posted by kici71:
Nie przywykliśmy opowiadać na forum z czego jemy chlebek.Jestem projektantem wnętrz i aby cos wyrazić należy niekiedy zwrócić na siebie uwagę.
Netykieta na takie numery nie pozwala. Na forach w celu podkreślenia fragmentów tekstu mamy możliwość pogrubienia, kolorowania, czy nawet powiększania tekstu. Ale nie wielkie litery.
Ponadto - jeśli oczekuje się większej uwagi - należy założyć nowy wątek z opisaniem problemu, a nie lokować się z Capsem pomiędzy uwagi w wątku ogólnym o kolejnej komplikacji.
Podtrzymuję. I polecam po odinstalowaniu wersji testowej usunąć ukryte katalogi Profilu użytkownika.Niech pani bywa na forum i pisze wciąż że mam sobie pobrać bardziej stabilną przeglądarkę.
I kto to nas oskarżał o rozmówki? Toż to zwykłe wodolejstwo w najgorszym stylu.Naprawdę macie ludzie pojęcie
Ale już 3 ortografy na maturze z polskiego to oblana matura, panie projektancie wnętrz!I jeszcze jedno jeden błąd ortograficzy to nie przestępstwo!!
Ot, i nowy będzie nas ustawiał!Jak boli Was ortografia to nie jest to forum.
Nie nas boli, tylko nowicjusza w Twojej osobie.
I na koniec polecam zapoznać się z tym oto pojęciem
A w naszym regulaminie stoi ono jak wół
Już przestało mnie to bawić i interesować.
Waszą postawą pokazaliście , co to jest polskie forum.
A zgryźliwe i niepotrzebne wskazówki niech każdy trzyma dla siebie.
Ja już ich nie potrzebuje.
Mature zdałem .
I ostatnie to każdy ma prawo pisać oczywiście do rzeczy .
Więc zapytam kim i kto wg ciebie jest ten nowy??
Inna kwestia to nikt Cie tutaj nie trzyma, nikt Cię nie zmuszał do używania opery, a tym bardziej next'ów...
Także panie projektancie. Jeśli tak samo zachowujesz się względem klientów to za dużo ich raczej nie masz...
A co innego jest pomóc tak a żeby działał program i przeglądarka odpowiednio.
Zacznijmy od tego, że piszesz o 12 w temacie 11... Ok - nawet rozwiązanie dostałeś, ale... Za ciężko.
I ruszok i izaak odpisujcie na temat ,a ojczysty jezyk każdy zna.
Po pierwsze to co napisałem wyżej, po drugie świetnie, że chociaż Ty piszesz na temat. Gratuluję.
Uważam że z panią nie można nawiązać konwersacji.
Nie wiem ilu pisze albo już się odważyło napisać do administratora.
Świnią nie jestem ale obelgi nie zniose.
Milczenie moderatorów jest zgodą...Nie wiem ilu pisze albo już się odważyło napisać do administratora.
Originally posted by ruszok:
Tu trzeba lotnościZacznijmy od tego, że piszesz o 12 w temacie 11... Ok - nawet rozwiązanie dostałeś, ale... Za ciężko.

A posty kici71 są na forum umieszczane całkiem przypadkowo, racja. Może andol zrobi porządek.
Milczenie moderatorów jest zgodą...
A posty kici71 są na forum umieszczane całkiem przypadkowo, racja. Może andol zrobi porządek.
Dlaczego tak jest to opisywane
O co tutaj chodzi ?
Czy mediator teraz usunie nie wygodne wpisy??
Czyli pokazałem się nie potrzebnie i jestem nie wygodny??
Co takiego robi mediador??
Z tego już się nikt nie wycofa!
Narazie nie rozumiem
(...)
Czy mediator teraz usunie nie wygodne wpisy??Czyli pokazałem się nie potrzebnie i jestem nie wygodny??
Kolejne ortografy! Teraz to już pewnie dostaniesz bana!PS To był żart.
Showing topic replies 51 - 66.
Forums » Forum Opery » Wersje beta, testowe i rozwojowe
Moderated by:
andol