You need to be logged in to post in the forums. If you do not have an account, please sign up first.
Eklenti sorunu
Bir süredir sorunsuz kullandığım lightshot eklentisini bugün itibariyle kullanamıyorum. Ne zaman üst köşedeki lightshot simgesini tıklasam beni aşagıdaki sayfaya yönlendiriyor. Eklentiyi bir kaç kez kaldırıp kurmama rağmen sorunum hala devam etmekte. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bu eklentiyi kullanan diger arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyormu?
Bilgisayarınızdaki kurulu lightshot programında sorun olmuş olabilir mi acaba?
İsterseniz onu da kaldırın. Eklentiyi de kaldırın ve tekrar yükleyip deneyin bir de.
İsterseniz onu da kaldırın. Eklentiyi de kaldırın ve tekrar yükleyip deneyin bir de.
Feel the difference by Opera / Türkçe yazalım.
Opera Türkiye | Opera SSS | Opera Türkiye Projeleri | Opera Türkçe Yardım
Evet pc den kaldırıp yeniden kurmama rağmen aynı sorun devam ediyor. Yalnız dikkatimi çeken bir şey var Eklentileri yönet ten gizlilige baktıgımda şu yazı ekrana geliyor 

ve desteklenen yazılım sürümlerinde opera yer almıyor?
Son dk gelişmesi; son görüntüyü alırken print screen yaptıgımda lightshot bu tuşla çalıstı.
tüy simgesinde ise hala hata veriyor

ve desteklenen yazılım sürümlerinde opera yer almıyor?
Son dk gelişmesi; son görüntüyü alırken print screen yaptıgımda lightshot bu tuşla çalıstı.
tüy simgesinde ise hala hata veriyoropera:plugins adresinde Lightshot adında bir eklenti mevcut mu(aktif halde)
Sorularınızı sorabileceğiniz yeni adresimiz Opera Türkiye Forum
Originally posted by chikolatinnn:
evet aktif
Hayır o deil kardeşim adres satırına opera:plugins yazınca çıkan yer

Psychedelic
İlinç normalde ben işyerinde lokal ağ üzerinden kullanamyıyorum aam sürekli aynı sayfaya geri göndermesi de ilginç. Bu durumda eklenti normal PC deki uygulamayı göremiyor anlamına geliyor.
Feel the difference by Opera / Türkçe yazalım.
17. August 2011, 00:26:18 (edited)
Anladıgım kadarıyla bunun çözümü yok gibi görünüyor sildik yeniden kurduk yine düzelmedi.. eklenti pcdeki programı göremiyor ama printscreen ile çalışıyor buda ayrı bir kafa karıştırıcı mevzu. Umarım ordanda hata vermez şimdilik işimi görüyor napalım idare edicez artık 

Forums » Yönetim » Opera Bileşenleri (Widgets) - Kullanıcı Betikleri ve diğerleri