You need to be logged in to post in the forums. If you do not have an account, please sign up first.
TTNET ADSL Kotasını Sorgulama Ve ADSL Faturalarını Öğrenme Linki!...
https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do tıklayınız.-Ttnet adsl hizmeti alanlar. Adsl kotanızı adsl faturalarınızı pdf formatında görmek için,once: adsl baş vurunuz sırasında mukavele imzalamanız sonucunda telefon müdürlükleri veya adsl yetkili bayilerince modem kurulumu ve 1-bir-gbyt-1250 -bin iki yüz elli- kbytlık kotası bulunan,ücretsiz verilen : kıllaniciadi@ttmail.com uzantılı e-posta hesabınızı ve 6-altı- veya 7-yedi- rakkamdan oluşan modem kurulumunda kullandığınız şifreyi-ki.ttmail hesabınızı aktife etmişseniz ve şifrenizi 6-altı- rakamdan oluşan numara olarak kendinizce değiştirmişseniz ,ttmaıl e-posta giriş sifrenizi yazarak online işlem merkezi sayfasına girerek kendi adsl ile ilgili bilgilerinizi kotanızı, pdf formatında adsl faturalarınızı görebilir,onlıne işlem merkezi toolbarını ücretsiz indirerek,kısa yoldan kota bilgi ve faturalarınız görebilirsiniz.
- ayrıca: kullaniciadi@ttmail.com uzantılı hesabınızı aktife derek :outlook sürümlerinden outlook express, offıce oulook,2011 sürümü windows live maıl veya mozilla ,opera ve bunun gibi ınternet explorer benzeri tarama motorlarının outlook benzeri e-posta yazılımlarında ttnet web sayfasındaki outlook ayarlarından veya outlook ayarını yapmasını bilene ayarlatarak, web sayfası, harita, fotoğraf, grafik ve bunun gibi, meteriali sorunsuz e-posta gönderebilir.okundu bilgisi cevabını, e-posta ile alabilirsiniz.
bu yazı gönderdiğim e-postamda büyük harfle yazıldığı ve e-postadan kopya yapıştırıldığı için.satır ve paragraflar,büyük harftir.
Ek : Başlıkta düzenleme yaptım. Forumdaki yazım kurallarına mümkün olduğunca riayet ederseniz iyi olacaktır. Aksi taktirde mesajlarınızı silinmek zorunda kalınabilir./zahek
Ben genelde e-postalarımı kolay okunsun diye büyük harfle yazarım.yazdığım dilekçeleri de, bildiğiniz gibi,not defteri haricindeki word,excel ,wordpad,paint,publisher,ve bunun gibi.office sürümleri, outlok versionlu e-posta hesaplarıyla veya ek dosya gönderilirler.Eski gönderdiğim ,en aşağıdaki paragrafda yazdığım gibi, normal e-posta yazılımıyla gönderdiğim e-posta gönderilen kutusundan:kopyalanarak, Opera form üyelerini bilgilendirmek için, Konu Dişi sayfalarına yapıştırılmışdir.Saygılarımla...
Merhaba, forumlardaki yazı ve yazım kurallarına mümkün olduğunca riayet ederseniz iyi olacaktır.
Feel the difference by Opera / Türkçe yazalım.
Opera Türkiye | Opera SSS | Opera Türkiye Projeleri | Opera Türkçe Yardım
Opera Türkiye | Opera SSS | Opera Türkiye Projeleri | Opera Türkçe Yardım