Skip navigation

Lost password? | Help

Opera Türkçe Forumları

[ advanced search ]

opera için webmail notifier

Forums » Opera Türkçe Forumları » Opera Modifikasyon

Lost password?

Monday, 9. November 2009, 18:20:39

cocky14

opera için webmail notifier

firefox'ta olan bu güzel özelliğin aynısı ya da benzeri operada var mı ?

Monday, 9. November 2009, 19:45:57

greench

Opera'er

Turkey

Opera'nın kendisi zaten e-posta programı olarak da kullanılabilr. Yeni mail geldikçe sizi uyarabilir.

Monday, 9. November 2009, 19:51:38

cocky14

opera'nın e-posta programı ie'nin outlok veya firefox'un thunderbird'ü gibi değil dimi ? yani direk web sayfasından maillerimize, taşıma derdi olmadan bakabiliyoruz ?

Monday, 9. November 2009, 19:55:48

Bildiğim kadarıyla ayrı özel bir E posta programı kadar gelişmiş değil ama en azından gelen postaları okuyabilir,normal posta gönderiri gibi yazı resim ekleyerek gönderebilirsin.Tabi ustalar daha net cevap verecektir.

Monday, 9. November 2009, 19:58:20

cocky14

ben outlok gibi ya da thunderbird gibi bir program istemiyorum. sadece bizi bilgilendirecek webmail notifier gibi bir eklentiden bahsetmiştim

Monday, 9. November 2009, 21:47:50

frgn

Turkey

gmail için böyle bir widget vardı.. http://widgets.opera.com/widget/9141/ (multi gmail diye birşey) hotmail ve ya diğerleri için var mı bilmiyorum..

ama tavsiyem tabi ki operanın kendi mail istemcisidir. eğer kendine ait bir bilgisayarda oturuyorsan kesinlikle denemelisin.. yapman gereken sadece e-posta hesabı ekle demek.. fazladan bir program ve ya eklenti çalıştırmıyorsun.. operayı açınca zaten maillerini kontrol ediyor ve yeni gelen mail varsa hem araç çubuğundaki opera simgesinde hem de panel de yeni bunu işaretle belli ediyor..(mail kontrolü kısa aralıklarla tekrarlanıyor -5 dakka olması lazım tam emin değilim) sana sadece panelde e-posta ya tıklayıp okumak kalıyor.. ayrıca bu yapılan işlem tarayıcının posta sayfasına gitmekten çok daha kısa sürüyor ve tek bir yerden kaç mail adresiniz olursa olsun gelen tüm mesajları okuyabilir ve yine aynı yerden cevap yazabilirsin.. bence bi dene..

Monday, 9. November 2009, 21:48:35

ZAHEK

z@h3k

Turkey

BU tarz bir bilgilendirme aracı bulunmuyor Opera'nın fakat bazı servisler için (gmail gibi) bileşen kullanabilirsiniz.

Monday, 9. November 2009, 23:54:24

cocky14

bilgilendirme için teşekkürler

Tuesday, 10. November 2009, 08:58:56

memfe

Turkey

zaten pop3 hesabı ekleyince posta gelirse sizi uyarıyor opera

Tuesday, 10. November 2009, 14:54:29

cocky14

opera mail'i kurdum (hotmail kullanıyorum) fakat mail göndermiyor hata veriyor.

burada verilen argümanlar eşliğinde bunu yaptım.

Saturday, 14. November 2009, 13:04:27

ZAHEK

z@h3k

Turkey

Müsait bir zamanda ben de tekrar kontrol edeceğim.

Forums » Yönetim » Opera Modifikasyon

Moderated by: YuXeL offcu greench ZAHEK metude